طرز تهیه كيك بیسكوييتى
موادلازم:
1- بیسکوییت پتی بور
|
2 بسته
|
2- موز
|
2 عدد
|
3- شیر
|
4 فنجان
|
4- پودر کاکائو
|
2 قاشق
|
5- شکر
|
6 قاشق
|
6- آرد
|
3 قاشق سرپر
|
7- وانیل
|
1 قاشق چایخوری
|
طرزتهيه:
در یک قابلمه شیر, شکر, آرد, کاکائو میریزیم(من کاکائو نریختم) و همه روخوب مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم گذاشته مرتب و سریع هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه سپس از روی حرارت برداشته و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی زمان میدیم تا ولرم شود
روی سطح کار سلفون یا پاکت فریزری باز کرده و بیسکویت پتی بور را در سه ردیف میچینیم یعنی از پهنا 3 تا و از درازا 6 تا می شود
کرم آماده شده را روی بیسکویتها می ریزیم.دوباره یک ردیف بیسکویت میچینیم.دوباره کرم می ریزیم .حالا قسمتهای کناری یک ردیف دیگر بیسکویت میچینیم و قسمت وسط موز می چینیم.حالا روی همه آنها کرم می مالیم
کناره ها را به همراه سلفون جمع می کنیم و شکل هرمی میدهیم
در یخچال بمدت 3_2 ساعت قرار میدهیم
سپس کرم باقیمانده را دوباره روش میریزیم و خوب می مالیم چون چند ساعت از درست کردن کرم میگذرد ممکن است سفت شده باشد مقداری شیر بریزید و مخلوط کنید .
من روی کرم کمی گاناش که با رنگ صورتیش کردم ریختم.شما به سلیقه ی خودتون هر جور دوست داشتین تزیینش کنید.