طرز تهیه مرغ تنورى
طرز تهیه مرغ تنورى
طرز تهیه مرغ تنورى

آشپزی

طرز تهیه مرغ تنورى

طرزتهيه:

روی رانها و سینه مرغ رو با چاقو چند برش ایجاد کنید(این کار برای نفوذ بیشتر مواد به داخل مرغ هست)

در ظرف بزرگی دو عدد پیاز درشت رو خلال کنید و نمک بزنید و ماساژ بدید تا پیاز آب بیندازد حالا مقداری روغن زیتون اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید.

مرغ ها را به پیاز و روغن آغشته کنید .

3 تا 4 قاشق غذاخوری ماست به مواد افزوده +1 قاشق غذاخوری مایونز+دو قاشق غذاخوری آبلیمو

سپس 6 تا 7 حبه سیر را ورقه و به مخلوط بالا افزوده و دوباره مرغها را ماساژ دهید.

به مخلوط فوق مقداری فلفل سیاه+پودر پاپریکا+زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر پیاز+پودر سیر+پودر تخم گشنیز اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید .

یک عدد فلفل دلمه درشت را خُرد و به مواد بالا اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید.

مرغ را در این مواد حدقل برای 5 ساعت بخوابانید ولی زمان مطلوب یک شب تا صبح است تا مرغها خوب طعم دار شوند و مواد فرصت پیدا کنند به داخل مرغها نفوذ کنند.

بعد از یک شب مرغها را از سس(موادی که مرغ را در آن خواباندید) در آورید و به سس مقداری آب و روغن زیتون اضافه و این سس را کف ظرف فر بریزید و مرغها را روی سس بچینید(سس باید تا نیمه مرغها را بگیرد)

یک هویج درشت را خلال کنید و بین مرغها قرار دهید .

روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر 180 درجه سانتی گراد برای یک ساعت قرار دهید.

بعد از یک ساعت که مرغ نرم شد فویل را برداشته و یک ساعت دیگر بدون فویل در فر بماند و هر از گاهی از سس کف ظرف روی مرغ ها بریزید تا مرغها خوب برشته و طلایی شوند.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال