طرز تهیه كرم كاسترد
طرز تهیه كرم كاسترد
طرز تهیه كرم كاسترد

دسر

طرز تهیه كرم كاسترد

موادلازم:

1- شیر

سه پیمانه

2- پودر کاستر

چهار قاشق غذاخوری

3- شکر

به مقدار لازم

4- پودر ژلاتین

سه قاشق غذاخوری

5- خامه

چهار قاشق غذاخوری

 

طرزتهيه:

اول از همه پودر کاستر رو با شیر سرد مخلوط می کنیم و هم میزنیم . کم کم شکر رو اضافه می کنیم تا وقتی که حس کردید مقدار شیرینی مواد طبق دلخواهتونه.

بعد از هم زدن،مواد رو روی شعله ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیره(ظرف مورد استفاده نچسب باشه بهتره).

پودر ژلاتین رو با چند قاشق شیر یا آب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری می کنیم که شفاف بشه....خامه رو بهش اضافه می کنیم و کامل هم میزنیم که یکدست بشه.

بعد از اینکه مواد کاسترمون به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا بازم یکدست بشه.

مواد رو توی قالب از قبل چرب شده میریزیم و توی یخچال به مدت سه ساعت قرار میدیم تا کامل خودش رو بگیره و توی ظرف سرو برگردونید....

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال