آشپزی,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,تارت كشك بادمجان,آموزش تارت كشك بادمجان,طرز تهیه تارت كشك بادمجان
آشپزی,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,تارت كشك بادمجان,آموزش تارت كشك بادمجان,طرز تهیه تارت كشك بادمجان
طرز تهیه تارت كشك بادمجان

آشپزی

طرز تهیه تارت كشك بادمجان

موادلازم:

1- ارد

350گرم

2- كره

150گرم

3- تخم مرغ

1عدد

4- روغن مايع

2قاشق غذاخوری

5- آب

3قاشق غذاخوری

6- اويشن ،نعنا خشك

به مقدار لازم

7- نمك

1/4قاشق چایخوری

 

طرزتهيه:

ابتدا كره رو ميزارين دماي محيط تا نرم بشه بعد با ارد مخلوط كرده تا شكل بيسكوييت بشه بعد تخم مرغ ،روغن،اب رو اضافه كرده باهم مخلوط ميكنيم در اخر نمك،آويشن و نعنا خشك رو اضافه كرده فقط در حد مخلوط شدن چون ورز بديم ب روغن ميفته و خميرمون سفت ميشه 20دقيقه خارج از يخچال در جاي خنك قرار ميدهيم بعد قالباي تارتو چرب كرده از مواد خمير برداشته توي قالب فرم ميديم و توي فري ك از قبل روشن كرديم قرار ميدهيم با درجه خرارت 180تا جايي ك زير تارتا سرخ بشن بعد از كشك بادمجان ك قبلا اماده كرديم داخل تارتا قرار داده و سرو ميكنيم.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال