طرز تهیه بادمجان رولی
مواد لازم:
1- بادمجان بلند و قلمی
|
به مقدار لازم
|
2- گوشت یا مرغ چرخ کرده
|
200 گرم
|
3- پیاز متوسط
|
1 عدد
|
4- زردچوبه،فلفل سیاه،نمک
|
به مقدار لازم
|
5- گوجه فرنگی متوسط سفت
|
1 عدد
|
6- رب گوجه فرنگی
|
1 قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به 5 یا 6 ورقه نازک برش میدهیم و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم . سپس گوشت یا مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و ادویه ها مخلوط کرده و به صورت انگشتی (یعنی به ضخامت و بلندی دو بند انگشت )در آورده و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا مغز پخت شود سپس گوجه را دو نیم کرده و مغز گوجه را درآورده و قسمت فیله گوجه را برشهای نازک زده و کنار میگذاریم حالا یک تکه گوشت سرخ شده و یک تکه گوجه بر روی بادمجان میگذاریم و رول میکنیم . با خلال دندان رول ها را فیکس کرده و کنار هم در ماهیتابه میچینیم و رب گوجه را با کمی روغن سرخ کرده و مقداری فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و نصف لیوان آب ریخته به جوش که آمد، سس را روی رولها ریخته و اجازه می دهیم به مدت 2-3دقیقه بجوشد سپس رولهای خوشمزه شما حاضر است.