طرز تهیه بادمجان رولی
طرز تهیه بادمجان رولی
طرز تهیه بادمجان رولی

آشپزی

طرز تهیه بادمجان رولی

مواد لازم:

1- بادمجان بلند و قلمی

به مقدار لازم

2- گوشت یا مرغ چرخ کرده

200 گرم

3- پیاز متوسط

1 عدد

4- زردچوبه،فلفل سیاه،نمک

به مقدار لازم

5- گوجه فرنگی متوسط سفت

1 عدد

6- رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به 5 یا 6 ورقه نازک برش میدهیم و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم . سپس گوشت یا مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و ادویه ها مخلوط کرده و به صورت انگشتی (یعنی به ضخامت و بلندی دو بند انگشت )در آورده و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا مغز پخت شود سپس گوجه را دو نیم کرده و مغز گوجه را درآورده و قسمت فیله گوجه را برشهای نازک زده و کنار میگذاریم حالا یک تکه گوشت سرخ شده و یک تکه گوجه بر روی بادمجان میگذاریم و رول میکنیم . با خلال دندان رول ها را فیکس کرده و کنار هم در ماهیتابه میچینیم و رب گوجه را با کمی روغن سرخ کرده و مقداری فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و نصف لیوان آب ریخته به جوش که آمد، سس را روی رولها ریخته و اجازه می دهیم به مدت 2-3دقیقه بجوشد سپس رولهای خوشمزه شما حاضر است.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال