طرز تهیه جوجه فسنجون
طرز تهیه جوجه فسنجون
طرز تهیه جوجه فسنجون

آشپزی

طرز تهیه جوجه فسنجون

مواد لازم:

1- سینه یا فیله مرغ

نیم کیلو

2- گردوی آسیاب شده

۱۰۰ گرم

3- پیاز نگینی خرد شده

۲ عدد

4- رب انار

۶ قاشق

5- نمک

یک قاشق چایخوری

6- روغن مایع

۴ قاشق سوپخوری

7- فلفل سیاه

به میزان لازم

 

طرز تهیه:

فیله یا سینه مرغ را به قطعات خورشی ۲ سانتی برش بزنید و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید و کمی مالش دهید روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید(حتما در ظرف دردار باشه) بعد از این مدت تکه های مرغ را از پیاز جدا کنید و به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید.

جوجه ها را به سیخ کشیدم در تابه ای دو سه قاشق روغن ریختم جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم ۵ دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم تا مغز پخت بشه شما میتونید از ابتدا توی فر بزارید تا پخته و با روغن خودش کمی حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزید که خشک و سفت میشه،نوش جان .

پیشنهاد: من سینه یا فیله رو برشهای بلند و یک سانتی میدم و بعد مزه دار کردن هر برش رو رول میکنم و به شکل حلزونی به سیخ میکشم .

نکته: من از رب انار کارخونه ای استفاده کردم که غلظتش کمه اگر رب انار خونگی دارید ممکنه ۳ یا ۴ قاشق کافیش باشه به نظرم از رب انار ملس استفاده بشه طعمش هم پسندتره باز به ذاعقه خودتون بستگی داره.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال