آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی ایرانی,غذاهای خانگی,جوجه چینی,آموزش جوجه چینی,طرز تهیه جوجه چینی
آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی ایرانی,غذاهای خانگی,جوجه چینی,آموزش جوجه چینی,طرز تهیه جوجه چینی
طرز تهیه جوجه چینی

آشپزی

طرز تهیه جوجه چینی

مواد لازم برای چهار تا پنج نفر:

1- فيله مرغ

حدود نیم کیلو

2- پياز

یک عدد درشت خورد شده

3- آبليمو

یک یا دو قاشق

4- نمک،فلفل

به مقدار لازم

 

 نکته: هر فیله رو از طول و عرض دو قسمت کنید،میشه چهار تکه

مواد لازم برای خمیر:

1- مااءالشعير ساده

سه چهارم لیوان

2- تخم مرغ

دوعدد

3- شير ولرم

نصف لیوان

4- خمير مایه

یک قاشق چایخوری

5- آرد

به اندازه لازم(حدود یک لیوان)

6- بيكينگ پودر

یک قاشق چایخوری

7- نمك،فلفل

به مقدار لازم

 

ﻃﺮز ﺗﻬﯿﻪ:

فیله ها رو به همراه پیاز،نمک،فلفل و آبلیمو داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشن.در این زمان خمیر رو درست کنید.این

خمیر نوعی از خمیر بنیه است که برای پیاز و میگو هم میتونید ازش استفاده کنید.برای خمیر،اول خمیر مایه رو با شیر ولرم مخلوط وکنار میذاریم تا عمل بیاد.

زرده و سفیده تخم مرغو جدا میکنیم،سفیده رو با همزن میزنیم تا پف کنه بعد زرده رو با ماالشعیر مخلوط وبه همراه شیر و خمیر

مایه به سفیده اضافه میکنیم.حالا ترکیب آرد و بیکینگ پودرو کمکم اضافه میکنیم ،انقدر آرد بریرید تا غلظت خمیرتون مثل ماست خامه

اگه بشه ،ماستی که حالت روان داره و از قاشق آروم پایین میریزه،خمیر نباید خیلی سفت یا شل باشه .این خمیر باید یکساعت استراحت کنه.بعد از این زمان در قابلمه کوچیک روغن رو خوب داغ کنید،حجم روغن به حدی باشه که فیله ها شناور باشن.حالا فیله هارو داخل خمیر بزنید،کمی تکون بدید تا خمیر اضافه بریزه و داخل روغن داغ سرخ کنید تا برشته و پخته بشن.بعد روی صافی یا دستمال بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه.جوجه چینی خوشمزه شما آمادست.این غذارو گرم و با سس کچاپ یا تارتار سرو کنید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال