طرز تهیه کیک خرما
مواد لازم:
1- خرما
|
2 لیوان
|
2- تخم مرغ
|
4 عدد
|
3- روغن
|
یک لیوان سر خالی
|
4- شیر
|
1 لیوان
|
5- ارد
|
2 لیوان
|
6- وانیل
|
یک چهارم قاشق چایخوری
|
7- بکینگ پودر
|
2قاشق چایخوری
|
طرز تهیه:
ابتدا دو لیوان خرما را با نصف لیوان اب روی حرارت بذارید تا خوب له بشه و به شکل مایع یکدست در بیاد.
سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم و هر کدام را هم زده و به زرده وانیل میزنیم و سپس تخم مرغها را با هم مخلوط کرده و روغن و خرمای له شده را اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم سپس در یک ظرف دیگه ارد میریزیم و بکینگ پودر را به ارد اضافه میکنیم سپس ارد و شیر را به موادمون اضافه میکنیم.
نکته: اگر خواستید در نهایت گردوی خرد شده به مایع کیک اضافه کنید و سپس مواد را در قالب میریزیم.
دمای فر روی 180 درجه و به مدت 50_40 دقیقه بسته به فر زمان تغیر میکند.