طرز تهیه کیک خرما
طرز تهیه کیک خرما
طرز تهیه کیک خرما

شیرینی پزی

طرز تهیه کیک خرما

مواد لازم:

1- خرما

2 لیوان

2- تخم مرغ

4 عدد

3- روغن

یک لیوان سر خالی

4- شیر

1 لیوان

5- ارد

2 لیوان

6- وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

7- بکینگ پودر

2قاشق چایخوری

 

 طرز تهیه:

ابتدا دو لیوان خرما را با نصف لیوان اب روی حرارت بذارید تا خوب له بشه و به شکل مایع یکدست در بیاد.

سپس  زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم و هر کدام را هم زده و به زرده وانیل میزنیم و سپس تخم مرغها را با هم مخلوط کرده و روغن و خرمای له شده را اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم سپس در یک ظرف دیگه ارد میریزیم و بکینگ پودر را به ارد اضافه میکنیم سپس  ارد  و شیر را به موادمون اضافه میکنیم.

نکته: اگر خواستید در نهایت گردوی خرد شده به مایع کیک اضافه کنید و سپس مواد را در قالب میریزیم.

دمای فر روی 180 درجه و به مدت 50_40 دقیقه بسته به فر زمان تغیر میکند.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال