طرز تهیه دسر هلو
براي درست كردنش اگر بخواييد با قسمت ژله اي همراه باشه، دو تا هلوي كامل رسيده،ترجيحا زعفروني رو پوست بگيريد، برش بزنيد .
كف قالب مورد نظر بچينيد،بعد نصف بسته ژله الوئه ورا يا هلو رو با نصف ليوان ابجوش كامل حل كنيد و بعد نصف ليوان آب سرد بهش اضافه كنيد و بريزيد روي ميوه ها.
بزاريد داخل يخچال تا ببنده، دوست داشتيد ميتونيد كمي خلال پسته هم بريزيد.
مواد لازم براي قسمت کرمی دسر:
1- آب هلو
|
1 و 1/2 پیمانه
|
2- زرده تخم مرغ
|
2 عدد
|
3- پودر شکر
|
1/2 پیمانه
|
4- پودر ژلاتین
|
1 و 1/2 قاشق غذاخوری
|
5- خامه
|
1 پيمانه
|
6- آب
|
1/2 پیمانه
|
7- وانيل
|
1/4 قاشق چایخوری
|
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل رو با همزن می زنيم تا کرم رنگ و كشدار بشه.
پودر ژلاتین رو تو آب سرد ميريزيم و بصورت بن ماری حل ميكنيم تا شفاف بشه.
خامه رو به زرده و شكر اضافه ميكنيم و بازم يه كم ميزنيم، آب هلو و ژلاتين خنك شده رو هم اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.
مواد رو ميريزيم تو قالب و حداقل ٤ ساعت ميزاريم تو يخچال بمونه، بعد برميگردونيم ، ميتونيم با شكوفه هاى خامه يا برش هلو تزيين كنيم.
(اندازه قالب براي اين دسر نسبتا كوچك هستش)