دسر,انواع دسر,آموزش دسر,آموزش انواع دسر,طرز تهیه انواع دسر,دسر هلو,آموزش دسر هلو,طرز تهیه دسر هلو
دسر,انواع دسر,آموزش دسر,آموزش انواع دسر,طرز تهیه انواع دسر,دسر هلو,آموزش دسر هلو,طرز تهیه دسر هلو
طرز تهیه دسر هلو

دسر

طرز تهیه دسر هلو

براي درست كردنش اگر بخواييد با قسمت ژله اي همراه باشه، دو تا هلوي كامل رسيده،ترجيحا زعفروني رو پوست بگيريد، برش بزنيد .

كف قالب مورد نظر بچينيد،بعد نصف بسته ژله الوئه ورا يا هلو رو با نصف ليوان ابجوش كامل حل كنيد و بعد نصف ليوان آب سرد بهش اضافه كنيد و بريزيد روي ميوه ها.

بزاريد داخل يخچال تا ببنده، دوست داشتيد ميتونيد كمي خلال پسته هم بريزيد.

مواد لازم براي  قسمت کرمی دسر:

1- آب هلو

1 و 1/2 پیمانه

2- زرده تخم مرغ

2 عدد

3- پودر شکر

1/2 پیمانه

4- پودر ژلاتین

1 و 1/2 قاشق غذاخوری

5- خامه

1 پيمانه

6- آب

1/2 پیمانه

7- وانيل

1/4 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل رو با همزن می زنيم تا کرم رنگ و كشدار بشه.

پودر ژلاتین رو تو آب سرد ميريزيم و بصورت بن ماری حل ميكنيم تا شفاف بشه.

خامه رو به زرده و شكر اضافه ميكنيم و بازم يه كم ميزنيم، آب هلو و ژلاتين خنك شده رو هم اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.

مواد رو ميريزيم تو قالب و حداقل ٤ ساعت ميزاريم تو يخچال بمونه، بعد برميگردونيم ، ميتونيم با شكوفه هاى خامه يا برش هلو تزيين كنيم.

(اندازه قالب براي اين دسر  نسبتا كوچك هستش)

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال