طرز تهیه دسر ميلك پیچ
قالبمون رو كه تفلون بود رو چرب كردیم داخل فريزر گذاشتیم تا حسابي سرد شد
پاناكوتا شكلاتی درست كردیم (شير،شكر،خامه ،شكلات و ژلاتين بن ماري شده فقط مقدار ژلاتين رو با توجه به دستوری كه درست ميكنيد ٢ برابر كنيد چون بايد خيلي سريع و با سرمای قالب ببنده)داخل قالب ريختیم و با چرخش قالب تمام سطحش گرفته شد و سفت شد اين ميشه ظرف دسرمون دوباره داخل يخچال گذاشتیم
پنيرماسكارپونه و خامه فرم گرفته شكر و وانيل رو مخلوط كردیم ژلاتين بن ماري شده بهش اضافه كردیم و داخل قالب ريختیم و دوباره داخل يخچال گذاشتیم يكم كه خودشو گرفت بيسكوئت پودر شده روش ريختیم و روي اون يه لايه بريلو سيب اضافه كردیم
لايه بعدي دوباره پاناكوتا شكلاتی ريختیم و كيك اسفنجي هم روش قرار دادیم به مدت ٢٤ ساعت داخل يخچال گذاشتیم
به راحتي از ظرف خارج ميشه روش رو با گاناش غليظ و خامه ديزاين كردیم.