طرز تهیه کرم مانگو(انبه)
طرز تهیه کرم مانگو(انبه)
طرز تهیه کرم مانگو(انبه)

دسر

طرز تهیه کرم مانگو(انبه)

مواد لازم:

1- پودر ژلاتین

2قاشق غذاخوری

2- انبه

1عدد بزرگ به وزن 600 گرم

3- شکر

3قاشق غذاخوری

4- خامه صبحانه

نصف پاکت

5- آب سرد

یک چهارم

6- شیرسرد

3/4 لیوان

 

طرز تهیه:

ابتدا شکر و انبه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل شود و انبه پوره شود،بعدشیررااضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم.میتوانید مقدار شیرینی دسر را تست کنید و مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.پودر ژلاتین را در آب سرد به روش بن ماری حل کنید.وقتی کاملا شفاف شد.صبر میکنیم تا خنک شود.سپس به مایع انبه اضافه میکنیم.کم کم از مواد به خامه اضافه میکنیم.و هم میزنیم تا یکدست شود.سپس در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال