طرز تهیه دسر باواریا
طرز تهیه دسر باواریا
طرز تهیه دسر باواریا

دسر

طرز تهیه دسر باواریا

مواد لازم:

1- شکر

8 قاشق غذاخوری

2- پودر ژلاتین

3 قاشق غذاخوری سرپر

3- گلاب

یک پیمانه

4- زرده ی تخم مرغ

6 عدد

5- موز

یک عدد

6- شیر

900 گرم

7- خامه صبحانه

یک عدد

8- وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

9- رنگ خوراکی

به دلخواه

 

طرز تهیه:

شکر رو با زرده ها مخلوط میکنیم و کلی هم میزنیم تا کرم رنگ بشن .

موز رو رنده میکنیم و به مخلوط شکر و زرده اضافه میکنیم .

پودر ژلاتین و گلاب رو مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حلشون میکنیم .

شیر رو میزاریم روی حرارت و وقتی کاملا گرم شد خامه رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و وقتی که شیر داغ شد مخلوط ژلاتین و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .

سپس وانیل و زرده ها رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشن حدود نیم ساعت هم میزنیم . وقتی که غلیظ شد میتونیم موادمون رو تو دوتا ظرف جداگونه بریزیم و رنگ خوراکی دلخواهمون رو اضافه کنیم .

برای بهتر درآمدن دسر از قالب ، قالبمون رو زیر آب میگیریم و مدت ده دقیقه داخل فریزر میزاریم و بعد مواد دسرمون رو داخل قالب میریزیم و مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال میزاریم .

وقتی میخوایم دسرمون رو به ظرف مورد نظر انتفال بدیم مدت 4 الی 5 ثانیه قالب رو داخل آب داغ میزاریم و دسر راحت جدا میشه

نکته: اگر ژلاتین سفت شد مقداری گلاب بهش اضافه کنین .

نکته: اگر دسر رو روز قبل سرو ، درست کنیم خودش رو بهتر میگیره .

نکته: طعم دادن به این دسر دلبخواهی هستش .توت فرنگی یا انبه یا شاهتوت هم میتونین پوره کنین و باواریای اون میوه رو درست کنین و البته میتونین موز رو اضافه نکنین تا دسرتون وانیلی بشه .

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال