طرز تهیه دسر باواریا
مواد لازم:
1- شکر
|
8 قاشق غذاخوری
|
2- پودر ژلاتین
|
3 قاشق غذاخوری سرپر
|
3- گلاب
|
یک پیمانه
|
4- زرده ی تخم مرغ
|
6 عدد
|
5- موز
|
یک عدد
|
6- شیر
|
900 گرم
|
7- خامه صبحانه
|
یک عدد
|
8- وانیل
|
یک چهارم قاشق چایخوری
|
9- رنگ خوراکی
|
به دلخواه
|
طرز تهیه:
شکر رو با زرده ها مخلوط میکنیم و کلی هم میزنیم تا کرم رنگ بشن .
موز رو رنده میکنیم و به مخلوط شکر و زرده اضافه میکنیم .
پودر ژلاتین و گلاب رو مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حلشون میکنیم .
شیر رو میزاریم روی حرارت و وقتی کاملا گرم شد خامه رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و وقتی که شیر داغ شد مخلوط ژلاتین و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
سپس وانیل و زرده ها رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشن حدود نیم ساعت هم میزنیم . وقتی که غلیظ شد میتونیم موادمون رو تو دوتا ظرف جداگونه بریزیم و رنگ خوراکی دلخواهمون رو اضافه کنیم .
برای بهتر درآمدن دسر از قالب ، قالبمون رو زیر آب میگیریم و مدت ده دقیقه داخل فریزر میزاریم و بعد مواد دسرمون رو داخل قالب میریزیم و مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال میزاریم .
وقتی میخوایم دسرمون رو به ظرف مورد نظر انتفال بدیم مدت 4 الی 5 ثانیه قالب رو داخل آب داغ میزاریم و دسر راحت جدا میشه
نکته: اگر ژلاتین سفت شد مقداری گلاب بهش اضافه کنین .
نکته: اگر دسر رو روز قبل سرو ، درست کنیم خودش رو بهتر میگیره .
نکته: طعم دادن به این دسر دلبخواهی هستش .توت فرنگی یا انبه یا شاهتوت هم میتونین پوره کنین و باواریای اون میوه رو درست کنین و البته میتونین موز رو اضافه نکنین تا دسرتون وانیلی بشه .