طرز تهیه پاناکوتای خرما
طرز تهیه پاناکوتای خرما
طرز تهیه پاناکوتای خرما

دسر

طرز تهیه پاناکوتای خرما

مواد لازم:

1- شیر

1/2لیوان

2- خرما

10 عدد(رطب)

3- خامه صبحانه

1پاکت

4- آب

4قاشق غذاخوری

5- پودر ژلاتین

2 قاشق چایخوری

6- پودر کاکائو

2قاشق غذاخوری

7- وانیل

1/2قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

هسته خرماها رو درآورده وبا شیر داخل میکسر ریخته تا مخلوط شوند.پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کرده وبه روش بن ماری شفاف کنید .خامه رو هم به روش بن ماری کمی گرم کنید(نجوشه)بعد ژلاتین حل شده را به خامه افزوده وپوره خرما را نیز همراه وانیل وپودر کاکائو الک شده بهش اضافه کنید وخوب هم بزنید تا یکدست شود وتو ظرف مورد نظر ریخته به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد وبعد داخل ظرف سرو برگردونید .روش پسته خلال شده یا گردو بپاشید .

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال