طرز تهیه موس شکلات با مغز نعنا
مواد لازم موس:
1- شیر پر چرب
|
250 میلی لیتر
|
2- شیرعسلی
|
100 گرم
|
3- زرده تخم مرغ
|
2 عدد
|
4- شکر دانه ریز
|
50 گرم
|
5- پودر ژلاتین
|
15 گرم
|
6- آب
|
60 میلی لیتر
|
7- پودر کاکائو تلخ
|
10 تا 15 گرم
|
8- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
|
170 گرم
|
9- پودر فلفل قرمز
|
یک هشتم قاشق مرباخوری
|
مواد لازم میانی:
1- ژله بلوبری یا لیمو
|
یک بسته 100 گرمی
|
2- آب
|
250 میلی لیتر
|
3- اسانس نعنا
|
3 تا 4 قطره
|
مواد لازم تزیین:
1- سس شکلات
|
یک دوم لیوان
|
2- گردوی خرد شده
|
یک دوم لیوان
|
3- بیسکوییت با روکش شکلاتی
|
به میزان لازم
|
نکته: البته میتونید برای تزیین از بریلوی شکلاتی یا سسهای شکلاتی استفاده کنید.
طرز تهیه:
برای درست کردن مواد میانی، ژله را با آب مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم بگذارید. گاهی هم بزنید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد و سپس اسانس نعنا را اضافه کنید. باید از حرارت بیفتد، چون اسانس نعنا نسبتا فرار است. بگذارید ولرم شود سپس در قالبهای سلیکونی ریخته و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
برای تهیه موس، شیر و شیرعسلی را در قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
زرده های تخم مرغ و شکر را با مفتول فلزی مخلوط کنید. پودر ژلاتین را داخل آب ریخته، روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
ژلاتین را به مخلوط شیر و شیرعسلی اضافه کنید. مواد را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کنید.
پودر کاکائو را با 3 قاشق آب ولرم مخلوط کنید تا به شکل سس درآید.
پنیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
پنیر، سس شکلات و فلفل قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید تا مواد سرد شود.
مواد را در قالب بریزید و یک تکه ژله نعنا داخل آن فرو کنید و قالب را در فریزر قرار دهید تا به مدت 5 تا 6 ساعت بماند تا دسر منجمد شود. موس را از قالب دراورده و اجازه دهید کم کم یخش باز میشه و سطحش براق میشه. سپس روی آن را با سس شکلات، گردوی خرد شده و بیسکوییت با روکش شکلاتی تزیین کرده و سرو کنید.
میتوانید روی آن را بریلوی شکلاتی بریزید تا براق شود. میتوانید تارتلت درست کنید و موس را داخل آن قرار دهید. برای جایگزین شیرعسلی قوطی والفجر، 100 گرم خامه رو با 2 ق س عسل مخلوط کنید و روی حرارت بجوشانید.