طرز تهیه کرم ژله سورپرایز سه لایه
طرز تهیه کرم ژله سورپرایز سه لایه
طرز تهیه کرم ژله سورپرایز سه لایه

دسر

طرز تهیه کرم ژله سورپرایز سه لایه

براي تهيه اين دسرزيبا بايد نهايت دقت وظرافت را بكارببنديد تا بتوانيد بسيار شكيل دربياوريد.

 ابتدا به سه قالب هم شكل در سه سايز مختلف كوچك متوسط وبزرگ نياز داريم.

شكل قالب خيلي مهم هست براي اين مدل ازقالب نيم كره آلومينيوم استفاده كردم البته اگر دسترس نداشتيد از كاسه هاي بلور هم ميتوانيد استفاده كنيد. ابتدا داخل قالب كوچك را با ژله خرده شيشه پر مى كنيم. 

مواد لازم ژله خرده شيشه :

1- ژله رنگي در3رنگ

از هركدام  1/2بسته =50 گرم

2- آب جوش

براي هر50 گرم پودرژله    2/3ليوان

3- ژله آلوئه ورا 

1بسته

4- بستني وانيلي 

1/3پيمانه

5- آب جوش

1/3پيمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا هركدام از رنگهاي ژله را با آبجوش باز كرده بهتره بن ماري حل كنيد تا كاملا ژله حل شده وشفاف گردد بعد داخل ظرف تخت ريخته بطوريكه حدود 1/5سانت ارتفاع ژله درظرف باشه حالا دريخچال قراردهيد تا كاملا ببندد. پس از سفت شدن ژله ها رو دريك سيني برگردانده وبصورت مكعبي برش بزنيد.

حالا ژله هاي رنگي مكعبي را باهم مخلوط كرده وبعدداخل قالب نيم كره كوچك بريزيد.

ژله الوئه ورا را هم با 2/3 ليوان آب جوش حل وسپس بن ماري حل  كنيد وكناربذاريد تا كاملا سرد شودسپس بستني را اضافه كنيد وبهم بزنيد. بهتر است اول ازهمه از الوورا شروع كنيد كه تا موقع آماده شدن ژله هاي رنگي الوورا كاملا سرد شده باشد.

حالا الوورابستني  راداخل قالب كوچك روى ژله ها بريزيدبطوريكه تمام منافذ ولابلاي ژله هاي رنگي نفوذ كند

حالا داخل يخچال قراردهيد تا كاملا سفت شود.

موادلازم براي كرم دورنگ:

1- شير 

1/5ليتر

2- خامه

750گرم

3- پودرژلاتين

6قاشق سوپخوری

4- آب سرد

1پيمانه

5- رنگ خوراكي ژله اي زرد وقرمز

ازهركدام1-2قطره

 

طرز تهیه:

نكته : بجاي رنگ خوراكي ميتوانيد از زعفران غليظ و آب لبو نيز استفاده كنيد.

نكته : با رنگهاي خوراكي ديگرميتوانيد تنوع رنگ بيشتري  بكارببريد.

آب سرد را داخل كاسه ريخته پودرژلاتين رو به روش باراني روي آب بپاشيد وچندثانيه صبركنيد تا جذب شود سپس به روش بن ماري يا داخل مايكروويو ژلاتين را حل كنيد.

شيروخامه را باهم مخلوط كرده روي حرارت قراردهيد تا كاملا حل شده ولي نجوشدسپس از روي حرارت برداشته محلول ژلاتين را اضافه كرده كنار مى گذاريم تا سردشود.

حالا مايه ي آماده را نسبت به حجم دو قالب متوسط وبزرگ تقسيم كرده داخل  هركدام از رنگ موردنظر اضافه مى كنيم كه میتونید دراينجا از رنگ قرمز خوراكي و زعفران غليظ استفاده كنید.

مقداري از كرم صورتي رنگ داخل قالب متوسط ريخته به ارتفاع 3/5سانتيمتر سپس داخل فريزر قراردهيد تا مقداري ببندد ولي زيادسفت نشود.

حالا ژله خرده شيشه را كه كاملا سفت شده  از داخل قالب درآورده وبه آرامى روى كرم تقريبا بسته شده ي صورتى رنگ (در قالب متوسط ) درقسمت وسط قراردهيد،حالا ازبقيه كرم صورتي رنگ به آرامى اطراف ژله خرده شيشه را پركنيد.

حالا قالب دوم را درفريزر قرار دهيد تا كاملا بسته وسفت شود.

براي قالب سوم يعني بزرگتر همين روند را اجرا نماييد.

يعني از كرم زردرنگ در كف قالب بزرگتر ريخته به ارتفاع 3/5-4سانتيمتر وبعد در يخچال يا فريزر قراردهيدتا تقريبا ببندد سپس بيرون آورده كرم وژله ي بسته شده ي سفت را ازقالب دراورده وبه آرامى  وسط كرم تقريبا بسته شده در قالب بزرگترقرار دهيد سپس باقيمانده ي كرم زعفرانى را بريزيد تا بالای قالب پرشود 

حالا قالب بزرگ  را نيز در يخچال قرار دهيد يا درصورت كمبودوقت در فريزر گذاشته تا كاملا سفت شده وببندد. 

نكته: بهتراست اين دسر يك روز قبل تهيه شود تا كاملا سفت وآماده ي برش گردد.

جهت سرو وتزئين كاسه را يك لحظه در آب داغ زده ودر ديس مناسب برمى گردانيم.

سپس با يك چاقوي تيز وخيس 1/4 دسر را از مركز آن برش بزنيد ودر ظرفي جداگانه قرار دهيد.

روي دسر را ميتوانيد با سس شكلاتي ،انواع ترايفل , ويا بريلو تزيين نماييد. 

همچنين با برشهايي از مكعبهاي ژله اي اطراف دسر را نيز پوشش  دهيد.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال