طرز تهیه موس سه لایه
طرز تهیه موس سه لایه
طرز تهیه موس سه لایه

دسر

طرز تهیه موس سه لایه

موس سه لایه شکلات و گیلاس

مواد لازم لایه اول:

1- شکلات

200 گرم خرد شده

2- کره

6 قاشق غذاخوری

3- وانیل

1ونیم قاشق چایخوری

4- تخم مرغ

4 عدد زرده و سفیده جدا

5- پودر شکر

یک سوم پیمانه

6- نمک

خیلی کم

 

طرز تهیه:

فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد.

موس شکلات

مواد لازم لایه دوم:

1- خامه سفت

1و نیم پیمانه

2- آب

3 قاشق غذاخوری

3- شکر

3 قاشق غذاخوری

4- زرده تخم مرغ

3 عدد ( به دمای محیط رسیده باشد)

5- شکلات

100 گرم ذوب شده و گرم

 

طرز تهیه:

آب و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید. زرده ها را هم بزنید و شربت گرم را به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید. شکلات گرم را هم اضافه کنید. خامه را هم اضافه کنید و بعد روی لایه اولیه کیک بریزید و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

موس شکلات سفید و گیلاس

مواد لازم لایه سوم:

1- ژلاتین

1 قاشق چایخوری

2- آب سرد

1 قاشق غذاخوری

3- خامه سفت

1 و نیم پیمانه

4- شکلات سفید

180 گرم

5- گیلاس خرد شده

1 پیمانه (از کمپوت هم میشود استفاده کرد)

 

طرز تهیه:

ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید. بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه دوم دسرتان بریزید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال