طرز تهیه موس سه لایه
موس سه لایه شکلات و گیلاس
مواد لازم لایه اول:
1- شکلات
|
200 گرم خرد شده
|
2- کره
|
6 قاشق غذاخوری
|
3- وانیل
|
1ونیم قاشق چایخوری
|
4- تخم مرغ
|
4 عدد زرده و سفیده جدا
|
5- پودر شکر
|
یک سوم پیمانه
|
6- نمک
|
خیلی کم
|
طرز تهیه:
فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد.
موس شکلات
مواد لازم لایه دوم:
1- خامه سفت
|
1و نیم پیمانه
|
2- آب
|
3 قاشق غذاخوری
|
3- شکر
|
3 قاشق غذاخوری
|
4- زرده تخم مرغ
|
3 عدد ( به دمای محیط رسیده باشد)
|
5- شکلات
|
100 گرم ذوب شده و گرم
|
طرز تهیه:
آب و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید. زرده ها را هم بزنید و شربت گرم را به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید. شکلات گرم را هم اضافه کنید. خامه را هم اضافه کنید و بعد روی لایه اولیه کیک بریزید و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
موس شکلات سفید و گیلاس
مواد لازم لایه سوم:
1- ژلاتین
|
1 قاشق چایخوری
|
2- آب سرد
|
1 قاشق غذاخوری
|
3- خامه سفت
|
1 و نیم پیمانه
|
4- شکلات سفید
|
180 گرم
|
5- گیلاس خرد شده
|
1 پیمانه (از کمپوت هم میشود استفاده کرد)
|
طرز تهیه:
ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید. بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه دوم دسرتان بریزید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید