طرز تهیه کرم طالبی
مواد لازم:
1- پوره طالبی
|
۳لیوان
|
2- شکر
|
۲قاشق غذاخوری(اگر طالبیتون شیرین نیست شکر رو بیشتر بریزید مثلا ۳یا ۴ ق)
|
3- پودرژلاتین
|
۳قاشق غذاخوری
|
4- آب برای بنماری کردن ژلاتین
|
نصف لیوان
|
5- خامه صبحانه
|
نصف لیوان
|
6- وانیل
|
نوک قاشق چایخوری
|
طرز تهیه:
طالبی رو پوست گرفته و تیکه کنید داخل مخلوط کن ریخته و حسابی پوره کنید ۲ق غ شکر بهش اضافه کنید روی حرارت گذاشته دوجوش که زد حرارت رو خاموش کنید و پودرژلاتین بنماری شده رو اضافه کنیدکمی هم زده و در نهایت خامه صبحانه رو با کمی از پوره طالبی رقیق کنید و بریزید داخلش حالاموادمون رو داخل قالب ریخته و بمدت ۵ساعت داخل یخچال گذاشته تا سفت شود چون دسر خامه داره نیازی نیست قالب رو چرب کنید.
بنماری
ذوب کردن به روش غیرمستقیم و توسط بخار آب
یعنی پودر ژلاتین رو روی ابسرد میپاشیم میزاریم کمی اسفنجی بشه بعد ظرف رو روی بخار کتری قرار میدیم و اجازه میدیم آروم آروم توسط بخار آبی که از زیر بهش میخوره ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه.