طرز تهیه دسر شیر عسلی
طرز تهیه دسر شیر عسلی
طرز تهیه دسر شیر عسلی

دسر

طرز تهیه دسر شیر عسلی

مواد لازم:

1-شیرعسلی

1قوطی (از سوپر مارکتها تهیه کنید)

2- شیر ولرم

1پیمانه

3- پودر ژلاتین

2 قاشق غذاخوری سرپر

4- وانیل

نوک قاشق  چایخوری

5- خامه

2 قاشق غذاخوری

6- ژله

دلخواه

7- آب سرد

نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را روی سطح آبسرد پاشیده بعد از یک دقیقه که حالت اسفنجی شکل گرفت روی بخار آب کتری قرار می دهیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند هم بزنید تا یکدست شود.

 شیر ولرم را کم کم به شیرعسلی افزوده وخوب هم می زنیم وانیل ومحلول ژلاتین را به شیر عسلی  اضافه کرده وخوب هم بزنید.

خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

میتوانید مقداری از مواد را با پودرکاکائو یا قهوه مخلوط کنید.

قالبتون و بشورید و بهتره با روغن جامد چرب کنید و چند دقیقه در فریزر بذارید بعد مواد شیر عسلی را داخلش ریخته تو یخچال قرار دهید تا مواد بسته شه ولی وقتی انگشت روش میذارید چسبناک باشه بعد لایه قهوه ای را بریزید. این برای این هست ک لایه ها بهم بچسبه پس این نکته رو یادتون نره

 این قسمت اختیاری هست .به دلخواه ژله مورد نظر را با یک و نیم لیوان ابجوش درست کنید و روی دسر بریزید و بذارید بسته بشه

میتونید یک لیوان ابجوش بریزید وقتی ولرم شد نصف لیوان شیر بریزیدبعد در یخچال بگذارید تا بسته شه.

برای در اوردن از قالب با دست کناره های دسر را از قالب جدا کنید و بعد ظرف مورد نظرتون را روی قالب بذارید و با ی تکان محکم دسر را از قالب جدا کنید. یا چند ثانیه در ظرف حاوی آب جوش بذارید براحتی جدا میشه فقط حواستون باشه دسرتون آب نشه

فقط اینم اضافه کنم دسر خیلی شیرینی هس اونم بخاطر شیر عسلیه

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال