طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی
طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی
طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی

دسر

طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی

مواد لازم:

1- خامه صبحانه

200گرم

2- شیر

1لیوان

3- شکر

نیم لیوان

4- پودر ژلاتین

1قاشق غذاخوری سرصاف

 

مواد سس:

1- توت فرنگی ویا میوه دلخواه

200گرم

2- شکر

2 قاشق غذاخری

3- نشاسته

2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

خامه شیر وشکر را داخل ظرف روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا به نقطه جوش برسد اما نجوشد دراین فاصله پودر ژلاتین را بروش بن ماری ابکرده داخل مواد خامه ریخته مخلوط کرده همینکه مواد ازدور شروع کرد به حباب زدن خاموش کرده داخل لیوان یا ظرف سرو ریخته بعد ارخنک شدن ترجیحا یک شب ویا چندساعت استراحت دهید تاخوب بسته شود برای تهیه سس توت شکر ونشاسته را میکس کرده داخل ظرفی روی حرارت گذاشته هم بزنید تا شکر ابشود وبعد مرتب هم بزنید تا خنک شود سپس روی پاناکوتای بسته شده ریخته سرو کنید .

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال