طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی با ژله بلوبری
طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی با ژله بلوبری
طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی با ژله بلوبری

دسر

طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی با ژله بلوبری

مواد لازم:

1- شیر

3 پیمانه

2- شکر

1 پیمانه

3- خامه

1 بسته

4- پودر ژلاتین

3 قاشق سوپخوری

5- وانیل

1/4 قاشق چایخوری

6- گلاب

2 قاشق غذاخوری

7- زعفران

به مقدار لازم

8- پودر ژله بلوبری

1 بسته

9- بستنی وانیلی

1 لیوان

 

طرز تهیه:

 پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کرده و به روش بن ماری ذوب میکنیم (رو بخار کتری یا حرارت غیر مستقیم). شیر، شکر و زعفرانو روی شعله قرار داده تا بجوشه، به اندازه ای زعفران اضافه کرده تا به رنگ دلخواه برسه، وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل افزوده، اگه از اول گلاب اضافه کنیم هم بوش میره هم تلخ میکنه، حالا ژلاتین رو که هم دما با شیر شده بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک شه. خامه رو با چنگال میزنیم تا رقیق شه، کمی از خامه رقیق شده رو با مواد شیری مخلوط میکنیم و هم زده تا به خورد هم برن، کم کم شیر و خامه رو به هم اضافه میکنیم(اگه خامه رو به مواد گرم اضافه کنیم خامه میبره).

پودر ژله بلوبری رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم و وقتی خنک شد 4 ق غ بستنی وانیلی اضافه میکنیم میذاریم تا خنک شه، قالب مورد نظرو چرب میکنیم، کمی از ژله بلوبری ریخته تا جایی از قالب که مورد نظرمونه برسه بعد میذاریم یخچال تا کمی ببنده، بسته به دمای یخچال حدود نیم ساعت کافیه، بعد از اون پاناکوتای زعفرانی رو میریزیم و همین طور لایه لایه تا قالب پر شه. البته پاناکوتا حدود 12 ساعت طول میکشه تا کاملا ببنده.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال