طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
مواد لازم:
1- خامه
|
1/4 لیوان
|
2- شیر
|
2 لیوان
|
3- پودر ژلاتین
|
3 قاشق غذاخوری
|
4- شکر
|
12 قاشق غذاخوری
|
5- پودر کاکائو
|
2 قاشق چایخوری
|
6- اسانس وانیل
|
1/8 قاشق چایخوری
|
7- شکلات تخته ای
|
50 گرم
|
طرز تهیه:
1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره شود و یا دو رنگ کنین و از نسکافه استفاده کنین