طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

دسر

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

مواد لازم:

1- خامه

1/4 لیوان  

2- شیر

2 لیوان   

3- پودر ژلاتین

3 قاشق غذاخوری  

4- شکر

12 قاشق غذاخوری

5- پودر کاکائو

2 قاشق چایخوری   

6- اسانس وانیل

1/8 قاشق چایخوری 

7- شکلات تخته ای

50 گرم

 

طرز تهیه:

1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.  پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره شود و یا دو رنگ کنین و از نسکافه استفاده کنین

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال