طرز تهیه دسر آلبالويى
طرز تهیه دسر آلبالويى
طرز تهیه دسر آلبالويى

دسر

طرز تهیه دسر آلبالويى

دسر آلبالويى(موس آلبالو+كرم بستنى آلبالو+ژله آلبالو)

مواد لازم لايه ژله اى:

1- ژله آلبالو

٢ بسته

2- آب

٣ ليوان

 

مواد لازم لايه كرم بستنى:

1- بستنى وانيلى

١ ليتر

2- خامه صبحانه

٢٥٠ گرم

3- ژله آلبالو

١ بسته

4- آب جوش

١ و ١/٢ ليوان

5- پودر ژلاتين 

٢ قاشق سوپخوری

6- آلبالوى شيرين شده

١/٢ پيمانه

 

مواد لازم موس:

1- آلبالوى بدون هسته

٥٠٠ گرم

2- شكر

١٠٠ گرم

3- پودر ژلاتين

٢/٥ قاشق سوپخوری

4- آب

٢٥٠ ميلى ليتر

5- خامه صبحانه

١ پيمانه

6- شربت آلبالو

١/٢ پيمانه

7- وانيل

١/٨ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

براى درست كردن اين دسر و كلا دسرهاى لايه اى  از لايه اخر شروع كنيد به اماده سازى تا مواد خنك بشه كه زمانى كه روى هم ريخته ميشه لايه هاى زيرى اب نشه،ابتدا موس را اماده مى كنيم

براى اماده كردن موس ابتدا البالوهارو داخل ميكسر ميريزيم و پوره مى كنيم و از صافى رد مى كنيم

شكر و پودر ژلاتين و اب را مخلوط مى كنيم و روى حرارت خيلى ملايم ميگذاريم تا شكر و پودر ژلاتين حل بشه

مايع ژلاتينى را به پوره البالويى اضافه مى كنيم و كمى كه از حرارت افتاد خامه را اضافه مى كنيم و در اخر وانيل را اضافه مى كنيم موس را كنار ميگذاريم و ميريم سراغ قسمت كرم بستنى

براى لايه كرمى ابتدا بستنى و خامه را با همزن ميزنيم تا يكدست بشه ، ژله البالو را با ١/٥ ليوان اب جوش مخلوط مى كنيم و روى حرارت ملايم ميگذاريم تا حل شود وقتى از دما افتاد به خامه و بستنى اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم ،پودر ژلاتين را در ١/٣ پيمانه  حل مى كنيم و به بقيه مواد اضافه مى كنيم و در اخر البالوهارو اضافه مى كنيم  و كنار ميگذاريم و در قسمت اخر دو بسته پودر ژله آلبالو را با سه ليوان اب طبق دستور روى بسته اماده مى كنيم

حالا قالب مورد نظر را خيس مى كنيم و براى دو تا سه دقيقه داخل فريزر ميگذاريم حالا ژله البالو را داخل قالب ميريزيم و در فريزر ميگذاريم تا نيم بند شود بعد لايه كرم را اضافه مى كنيم و دوباره اجازه ميدهيم در فريزر نيمبند بشه و در اخر موس البالو را ميريزيم و در يخچال ميگذاريم تا كاملا دسر بسته بشه و بعد در ظرف مورد نظر برميگردانيم.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال