طرز تهیه سالاد تره فرنگى
مواد لازم:
1- هويچ
|
سه عدد
|
2- تره فرنگى
|
٥٠٠ گرم
|
3- سير له شده
|
دو حبه
|
4- ماست چرب
|
دو پيمانه
|
5- ماكارونى برنجى
|
يك پيمانه
|
6- نمك و فلفل سياه
|
به مقدار لازم
|
7- روغن مايع
|
سه قاشق سوپخورى
|
طرز تهيه:
هويچ ها را پوست گرفته و رنده درشت بزنيد. تره فرنگى را از طول به دو نيمه برش زده و خلالى خرد كنيد. سپس در روغن مايع تفت دهيد تا سبزيجات نرم شود. نمك و فلفل سياه را اضافه كرده
و از روى حرارت برداريد. مواد را كنارى گذاشته تا خنك شود. ماكارونى برنجى را در آب جوشى ريخته و تا زمانى كه نرم شود بپزيد. سپس ماكارونى برنجى را صاف كرده و آب سرد را روى آن بريزيد تا نشاسته ماكارونى خارج شود.
ماكارونى و سبزيجات تفت داده و سير له شده و ماست را مخلوط كنيد. مواد را هم بزنيد تا يكدست شود. سالاد را در ظرف سرو ريخته و با گلى از هويج و برگ ريحان تزيين كنيد.